Šefo Sauliaus Šikšnio kulinarinėje rubrikoje pasidalinsime gerai žinomais receptais, kurie atgims originaliai patobulinti. Dalinsimės skaniais įspūdžiais, kasdieniškais įkvėpimais bei maisto serviravimo idėjomis!
Užsukite ir Jūs – pasidairyti naujų receptų, išmokti naujų kulinarinių subtilybių!
Troškinį pasigaminsite lengvai ir greitai: supjaustykite smulkiai svogūnus, česnakus, morkas bei pankolius – visas daržoves kartu apkepiname šlakelyje aliejaus kol šiek tiek suminkštėja. Į tą pačią keptuvę supilame konservuotus pomidorus ir leidžiame daržovėms pasitroškinti ant silpnos ugnies apie 10 min. Pasmulkiname žuvį norimo dydžio gabalėliais,jei reikia, nusivalome nuo krevečių uodegėles, taip pat nusivalome midijas (su peiliuku nugremžiame nešvarumus). Į puodą supilame sultinį, sudedame patroškintas daržoves, žuvį, midijas, krevetes, paskaniname druska ir pipirais. Užvirus paverdame dar 10 minučių. Skanaus!
Jauki aplinka, puikus aptarnavimas ir šefo kurti šedevrai – puikus būdas praleisti romantišką vakarą dviese ar įsimintiną laiką su šeima. Jei norite nustebinti artimą žmogų skanių pojūčių atradimais – padovanokite restorano dovanų kuponą!